Nya hemsidan lanserad

Här är nu GTFF:s nya hemsida! Jag vill passa på att tacka Hampus Dunström som har lagt ner många timmar för att skapa en bra IT infrastruktur som är grundförutsättning för denna hemsidan. Hemsidan har även funktionalitet som vi inte har aktiverat än men som vi har möjlighet att aktivera i framtiden. Jag vill tacka dem som har testat hemsidan (Håkan G, Dennis S, Charlotte E, Claes V). Håkan Gullberg har skickat 22 mail med synpunkter. Det tackar jag för och det gör att jag hoppas att vi har god kvalitet nu :). Jag vill även passa på att tacka styrelsen som har skrivit innehållet till hemsidan. Detta är en första version så maila in skönhetsfel och konstruktiva förbättringar till Webb@gtff.se. Jag hoppas att Ni tycker om den nya hemsidan. Hälsningar Martin Völcker ordf. GTFF.