Filminspelning på Österuddsbryggan torsdagen den 28 maj 2020

Dramabolaget NICEDRAMA har bett att få använda Österuddsbryggan nu på torsdag för att under en dag spela in några scener till en kommande dramaserie: Be inte om nåd!

Vi har gett tillstånd till det givet att de respekterar viktbegränsningarna för Österuddsbron, betalar ev. slitage av vägarna och ser till att alla boende har möjlighet att passera och även lassa/lossa vid bryggan om det skulle behövas. Men ni som är ute på torsdag får nog räkna med ganska mycket trafik och att det är lite stökigt just vid Österudd, på bron och bryggan. Patrik Vasiljev som är platschef under dagen har lovat att göra allt för att försöka lösa ev. praktiska problem som kan uppstå för boende – så fråga efter honom om det är något som inte fungerar som det ska!

Hälsningar från Filippa