Midsommar 2023 i Guldboda

Nu är det återigen dags att börja tänka på midsommar! Efter att ha fått igång firandet förra året behöver vi nu några ytterligare medlemmar som vill vara med och leda midsommaraktiviteterna. Vi i styrelsen hoppas och tror att fler vill vara med och leda vårt midsommarfirande, kanske med egna idéer om hur det kan utvecklas.

Vårt traditionsenliga midsommarfirande med midsommarstång, lekar på ängen och dans på Österuddsbryggan behöver i år framförallt någon som vill hålla ihop planeringen och genomförandet av lekarna, det vill säga femkampen på förmiddagen på Midsommardagen.

Prata med era grannar och bekanta på Muskö och hör av er om ni vill vara med och arrangera vårt fina midsommarfirande. Skicka ett mail till gtffmidsommar@gmail.com och berätta vilka uppgifter just ni är intresserade av att hjälpa till med eller leda.

Tillsammans gör vi midsommarfirandet fantastiskt!