Hej alla grannar i Guldboda och medlemmar i GTFF!

Vi har nu haft vårt första konstituerande möte i den nya styrelsen. Vi återkommer om arbetet och framtida planer men vill nu kort informera om det som är verkligt aktuellt just nu!

Den nya styrelsen består av: Filippa Arvas Olsson (ordförande), Camilla Carlesson, Christian Berggren, Lena Hansson, Fredrik Olsson, Mattias Nordin & Saga Fogelström.

  1. Snart dags för sommarvatten – men vi skulle behöva hjälp! Det närmar sig vår och sommarvattnet ska sättas på! Tyvärr har vi just nu inte någon som är praktiskt vattenansvarig. Styrelsen vill verkligen tacka Lasse Svensson för att han i så många år tagit det ansvaret! Eftersom det är så viktigt för oss alla med vattenförsörjningen så hoppas vi att det kan finnas någon – men helst några – som är intresserade av att hjälpa till. Det är nog stor risk att vi kommer behöva upphandla jobbet från en rörfirma, vilket förstås kan bli ganska kostsamt. Om du kan tänka dig att lära dig – och Lasse har lovat att vara behjälplig – eller bara hjälpa till när vi ska sätta på vattnet på våren och stänga av på hösten, så hör gärna av dig omgående till ordföranden på mail: arvasolsson@gmail.com

 

  1. Kom på vårstädningen! Den 27/4 kl 10:00 gör vi vårfint. Vi möts i våra kvarter på de ”vanliga” ställena där kvartersmästarna har en plan för arbetet. Så samlas vi på ängen framåt tolvtiden där föreningen bjuder på grillad korv!

Det saknas en kvartersmästare i Bergvik  och för område fem ( pumphusområdet) – någon som vill? Vid vårstädningen kommer vi se till att det finns en tillfällig lösning om vi inte hittat någon mer permanent ansvarig.

Mvh

Styrelsen GTFF