Tråkiga besked Coronavåren 2020 – ingen Valborgsbrasa och oklart med Midsommar

I kväll har styrelsen fattat beslut att ställa in Valborgsmässobrasan i år. Det känns tråkigt och vi väntade in i det sista, men givet så tydliga besked från ansvariga kändes det som enda möjligheten.

Vi inledde också en första diskussion om hur vi ska göra med Midsommar som ju är en betydligt större tillställning med väldigt många fler deltagare och samtidigt något som skulle kännas betydligt svårare att ställa in helt. Styrelsen bestämde tillsammans med eventgruppens representanter att hålla ett styrelsemöte den 2 juni för att bl.a. fatta beslut om detta. Vi kommer då ta diskussionen utifrån hur situationen utvecklats och vilka förhållningsregler som gäller då.

Vi håller tummarna för att vi om en månad är i ett läge där vi kan genomföra åtminstone delar av vårt traditionella midsommarfirande!

Hälsningar från styrelsen i GTFF genom Filippa